Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Χριστοδουλίδη πριν τη συνάντηση με Μπάιντεν
NewsroomΤηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Συνάντηση μετά την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο
Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε ενόψει της επίσκεψης του κ. Χριστοδουλίδη στον Λευκό Οίκο και της συνάντησής του με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στο Οβάλ Γραφείο και έρχεται λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του στρατηγικού διαλόγου που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Λευκωσία και λίγους μήνες μετά την υπογραφή αμυντικής συμφωνίας με το αμερικανικό Πεντάγωνο.
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας συμφώνησαν να συναντηθούν την Πέμπτη στην Αθήνα, κατά την εκ των προτέρων προγραμματισμένη έλευση του κ. Χριστοδουλίδη.
- Ανάλυση: Τα μαθήματα των Ευρωπαίων από τη Γροιλανδία για τον Τραμπ
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: «Ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές» για τη Γροιλανδία - Οι κινήσεις της Αθήνας στη γεωπολιτική σκακιέρα
- Κεφάλαιο πλημμύρες: Τι προκαλεί καταστροφές όπως αυτή της Άνω Γλυφάδας - «Φρεάτια σχεδιασμένα για άλλες εποχές»
- Ο εκνευρισμός του Μαξίμου με τον Παπανικολάου της Γλυφάδας, η αναπάντεχη σύνθεση στην εκδήλωση του Γερουλάνου και η δυσπιστία της Κουμουνδούρου για τον Ανδρουλάκη