Πολιτική|18.04.2019 23:14

Η Ρένα Δούρου διαψεύδει ότι στέλνει ομαδικά SMS με στίχους του Μητροπάνου (pic)

Newsroom

Μια περίεργη υπόθεση με ομαδικά SMS που εμπλέκει τη Ρένα Δούρου βρίσκεται σε εξέλιξη, με την Περιφερειάρχη Αττικής να αναγκάζεται να εκδώσει ανακοίνωση προκειμένου να διαψεύσει την όποια ανάμειξή της σε αυτήν. 

Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής λαμβάνουν SMS που υποτίθεται πως προέρχονται από το κινητό της κ. Δούρου και στα οποία αναγράφονται στίχοι από το τραγούδι «Δώσε μου φωτιά» που έχει ερμηνεύσει ο Δημήτρης Μητροπάνος. Μάλιστα, το γραπτό μήνυμα κλείνει με τη φράση «Αθάνατος ο Μητσάρας»! Η επιλογή του εν λόγω τραγουδιού δεν είναι καθόλου τυχαία προφανώς, καθώς αναφέρεται σε φωτιά και αποστέλλεται συγκεκριμένα σε ανθρώπους που ήρθαν αντιμέτωποι με την πύρινη λαίλαπα το περασμένο καλοκαίρι. 

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφερειάρχης, αναφέρει σχετικά με το περιστατικό: «Εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη κακόβουλη εκστρατεία ομαδικών μηνυμάτων που δήθεν προέρχονται από το κινητό μου προς κινητά τηλέφωνα κατοίκων της Ανατολικής Αττικής, με προκλητικό και χυδαίο περιεχόμενο. Πρόκειται για απόπειρα παραπλάνησης των πολιτών και συκοφάντησής μου. Το μήνυμα που στέλνω προς όλες και όλους είναι σαφές: ούτε η Δύναμη Ζωής ούτε εγώ πρόκειται να καμφθούμε από τέτοιου είδους εκστρατείες». 

Αυτό είναι το SMS που κυκλοφορεί, υποτίθεται από την κ. Δούρου: 

smsΡένα ΔούρουΔημήτρης Μητροπάνος