Πολιτική|19.04.2019 16:09

Περιμένουν Καραμανλή τη Μεγάλη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη

Τίμος Φακαλής

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Νίκου Στέφου με τίτλο «Ώρα Ελλάδος-Βουκουρέστι» από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη. 

Ομιλητές στη βιβλιοπαρουσίαση, που θα γίνει τη Μεγάλη Δευτέρα στις 7.30 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, θα είναι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση Καραμανλή, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο πρώην υπουργός και γνωστός καραμανλικός Ευριπίδης Στυλιανίδης, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής  της Νέας Δημοκρατίας και πρέσβης επί τιμή Αλέξανδρος Μαλλιάς καθώς και ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου "Μακεδονίας" Ηλίας Κουσκουβέλης. 

Ερωτηματικό, ωστόσο, παραμένει αν θα δώσει το παρών στην εκδήλωση και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Η παρουσία του αναμένεται να κλειδώσει την τελευταία στιγμή.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναμένεται να παρουσιαστεί η πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή κατά τη σύνοδο κορυφής του Βουκουρεστίου. 

Κώστας ΚαραμανλήςΘεσσαλονίκη