Χρυσοχοΐδης: «Είμαστε σε επιφυλακή ώστε να ελέγχουμε τα σημεία εισόδου»
NewsroomΟ συνοριακός σταθμός του Προμαχώνα και η βελτίωση των υποδομών του, η οποία θα συμβάλλει στην προσπάθεια ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών, ήταν το επίκεντρο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στις Σέρρες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Ο υπουργός, στο πλαίσιο της επίσκεψης του, επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, τη δήμαρχο και τον αντιπεριφερειάρχη, ενώ το μεσημέρι αναμένεται να προεδρεύσει σε ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στον Προμαχώνα με την παρουσία των αστυνομικών και τελωνειακών αρχών.
Σε δηλώσεις του λίγο νωρίτερα ο κ. Χρυσοχοΐδης υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «στη σύσκεψη θα συζητηθούν διεξοδικά όλα τα προβλήματα, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά και να δοθούν άμεσα λύσεις, στοχεύοντας πάντα στη βελτίωση της ασφάλειας της χώρας».
Διέρχονται οχτώ εκατομμύρια επιβάτες
«Η Π.Ε. Σερρών», υπογράμμισε, «αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους συνοριακούς σταθμούς της χώρας μας λόγω του Προμαχώνα, από τον οποίο διέρχονται οχτώ εκατομμύρια επιβάτες και δυο εκατομμύρια αυτοκίνητα από χώρες της ανατολικής Ευρώπης και της κεντρικής Ασίας. Για το λόγο αυτό είμαστε συνεχώς σε επιφυλακή ώστε να ελέγχουμε τα σημεία εισόδου και εξόδου αλλά και τις διαδρομές που οδηγούν στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα».
Ο κ. Χρυσοχοΐδης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την εξαιρετική δουλειά, όπως είπε, που κάνει η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών τόσο σε θέματα ασφάλειας και κοινωνικής αστυνόμευσης όσο και σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας, οπαδικής βίας και της βίας μεταξύ των ανηλίκων.
Τέλος, εξήρε το έργο και την προσπάθεια που καταβάλουν οι αστυνομικοί υπογραμμίζοντας πως «πασχίζουν καθημερινά να βελτιώσουν την ασφάλεια των Σερρών και ολόκληρης της χώρας».
- Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
- «Κλιματική καταστροφή» ο πόλεμος ΗΠΑ – Ισραήλ με το Ιράν: Όσο 84 χώρες μαζί οι εκπομπές άνθρακα - Έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ
- Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους
- Γκαίτε: ένας ένθερμος φιλέλληνας που σημάδεψε την παγκόσμια λογοτεχνία