Πολιτική|15.11.2024 22:30
Γεραπετρίτης: Στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων
NewsroomΣτο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συμμετάσχει τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης.
Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης περιλαμβάνονται ο πόλεμος στην Ουκρανία και η κρίση στη Μέση Ανατολή, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εξωτερικών.
Αντικείμενο των συζητήσεων θα είναι, επίσης, οι σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, οι εξελίξεις στη Γεωργία και η περιφερειακή αστάθεια στο Κέρας της Αφρικής.
Διαβάστε ακόμη
- «Εξελικτικό σκάνδαλο»: Αυτό το είδος ψαριού επιβιώνει για 100.000 χρόνια χωρίς αρσενικά - Πώς γίνεται
- Νέοι μπελάδες για τον Diddy: Ποινική έρευνα σε βάρος του για καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης
- Δημοσκόπηση GPO: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15,1% η ΕΛΑΣ - 7 στους 10 θέλουν αλλαγή κυβέρνησης
- Εικόνες τρόμου από το ιρανικό χτύπημα στο Κουβέιτ: Σκηνές απόλυτης καταστροφής στο αεροδρόμιο - «Πλήγματα αυτοάμυνας» λέει η Τεχεράνη