Σαμαράς: Προτείνει Καραμανλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ζητά παραίτηση Γεραπετρίτη
NewsroomΤον Κώστα Καραμανλή προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Αντώνης Σαμαράς, σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο «Βήμα της Κυριακής».
Ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρει, ειδικότερα, ότι η πρότασή του για τον διάδοχο της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο, είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Πρόκειται για δήλωση με ιδιαίτερη σημασία, καθώς η συζήτηση για την Προεδρία της Δημοκρατίας «φουντώνει» μεν στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κρατάει -προς το παρόν- τα χαρτιά του κλειστά.
Ζητά και παραίτηση Γεραπετρίτη
Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Σαμαράς ζητά την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη.
Αφορμή του παραπάνω οι δηλώσεις του κ. Γεραπετρίτη τον Οκτώβριο, κατά τις οποίες είχε πει «αν είναι να έχουμε ήρεμη γειτονιά, ας με πουν και μειοδότη».
- Η Σούδα που συνιστά κίνδυνο για την Ελλάδα, η οργή του νομικού κόσμου για τον Γεραπετρίτη και ο Τσίπρας που «ψαρεύει» σε πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ
- Πόλεμος στο Ιράν: Ο Τραμπ ενώπιον των αντιφάσεων του
- Τα μηνύματα Μητσοτάκη στη Βουλή: Τι είπε για οικονομία, άμυνα και μεταναστευτικό - Οι αιχμηρές αναφορές στους… πατριώτες της φακής
- Το «αύριο» της κρίσης: Γιατί η επιχείρηση ΗΠΑ-Ισραήλ μπορεί να γεννήσει νέους κύκλους αίματος