Ανδρουλάκης: Θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι το σκάνδαλο των email;
NewsroomΕπίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει με βίντεο του στο TikTok ο Νίκος Ανδρουλάκης με αφορμή το πρόστιμο που επιβλήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών για τη διαρροή emails αποδήμων.
«Μισό εκατομμύριο ευρώ είναι το κόστος του σκανδάλου των email με πρωταγωνιστές κομματικά στελέχη της ΝΔ», σχολίασε ο κ. Ανδρουλάκης, διερωτώμενος: «Θα το πληρώσει και αυτό ο Έλληνας φορολογούμενος;».
Το βίντεο
«Χρόνια πολλά. Αυτές τις γιορτινές μέρες συνηθίζουμε να κάνουμε δώρο σε αυτούς που αγαπάμε. Δεν νομίζω όμως ότι ο Έλληνας φορολογούμενος θέλει να κάνει δώρο μισό εκατομμύριο ευρώ στη ΝΔ γιατί τόσο κοστίζει το πρόστιμο που επιβλήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών λόγω του σκανδάλου των emails.
Το ξεχάσατε; Ήταν το σκάνδαλο που πρωταγωνιστές ήταν τα κομματικά στελέχη της ΝΔ και που με ευθύνη τους διέρρευσαν χιλιάδες προσωπικά δεδομένα κατοίκων του εξωτερικού.
Αντί λοιπόν ο ελληνικός λαός να κάνει αυτές τις άγιες μέρες ένα δώρο στη ΝΔ καλώ την ίδια τη ΝΔ να πληρώσει το κόστος του σκανδάλου στο οποίο πρωταγωνιστές ήταν τα κομματικά της στελέχη», καταλήγει στο μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
T- Ο Λιονέλ Μέσι έχασε τον έλεγχο και έδωσε σφαλιάρα σε αντίπαλό του - Τιμωρία από το MLS
- Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο ιδιοκτήτης του ART TV, Ηλίας Γκανιάτσας
- Επελαύνει ο ιός του Δυτικού Νείλου στην Αττική: Σε έξαρση τα κρούσματα - «Ακόμη 2-3 εβδομάδες η κορύφωση»
- Μαρουσάκης: Ξεκινά το κύμα καύσωνα με 40άρια και ισχυρούς ανέμους - Ποιες περιοχές θα «ψηθούν»