Ποτάμι: Η Ευγενία Παπαδήμα παίζει τον ύμνο της ΕE για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές (vid)
NewsroomΗ Ευγενία Παπαδήμα, η διεθνούς φήμης σολίστ πιάνου, που ζει και εργάζεται μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας, έπαιξε τον ύμνο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Ωδή στη Χαρά της 9ης Συμφωνίας του Λούντβιχ Βαν Μπετόβεν, στην εκδήλωση που οργάνωσε το Ποτάμι για να παρουσιάσει τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του.
Η χαρισματική Ευγενία Παπαδήμα μαγεύει τον κόσμο όπου και αν παίζει είτε είναι στην Αθήνα, είτε στο Λονδίνο, το Παρίσι, το Τόκιο, τη Ζυρίχη, τη Βουδαπέστη, την Κωνσταντινούπολη, τα Τίρανα, τη Βέρνη, τη Δρέσδη, το Ντίσελντορφ.
Και ήταν η απόλυτα ταιριαστή έκπληξη που επιφύλαξε το Ποτάμι, ένα καθαρό ευρωπαϊκό Κίνημα με υποψήφιους που προέρχονται από κάθε πρωτεύουσα των 27 ή μάλλον των 28 ακόμα, της Ευρώπης και πιστεύουν ακράδαντα πως όπως η μουσική ενώνει τους ανθρώπους το ίδιο κάνει και η Ευρωπαϊκή Ένωση.
- Αξέχαστα Χριστούγεννα: Ανεξίτηλα ιστορικά γεγονότα - Βασιλικές στέψεις, εκτέλεση δικτάτορα, τσουνάμι, τέλος Ψυχρού Πολέμου
- Τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια, τα χρήματα του Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία και η απογοήτευση Τραμπ
- Μακελειό στις ΗΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ στο πανεπιστήμιο Brown - Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες
- Επίσκεψη Μητσοτάκη σε μπλόκο της Τροχαίας στη Σταδίου: Έκανε αλκοτέστ δίπλα στον Χρυσοχοΐδη