Πολιτική
|
05.02.2025 11:31
Φιντάν: Τον Απρίλιο η συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
NewsroomΤον Απρίλιο η συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν.
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, ειδικότερα, ανακοίνωσε πως οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν τον Απρίλιο στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας.
Υπενθυμίζεται πως χθες (4/2) η εφημερίδα Τουρκιγέ είχε γράψει για αναβολή επ’ αόριστον του Ανώτατου Στρατηγικού Συμβουλίου Ελλάδας-Τουρκίας. Ωστόσο, λίγο μετά το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών το διέψευσε.
Διπλωματικές πηγές για την ημερομηνία
Όπως αναφέρουν διπλωματικές πηγές, οι δύο πλευρές έχουν θέσει πιθανές ημερομηνίες για τη σύγκληση του ΑΣΣ, μεταξύ των οποίων και Απρίλιο.
Δεν υπάρχει, προς το παρόν, επιβεβαιωμένη ημερομηνία.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήταν σαν πολύ βαριά τροχαία, είναι περίεργο» - Οι μαρτυρίες νοσηλευτών για την πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο
- Έφοδος στο γραφείο του ιδιοκτήτη του εργοστασίου «Βιολάντα» - Κατασχέθηκαν υπολογιστές και έγγραφα
- Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Βρέφος 6 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο
- Εξιτήριο για τη Σία Κοσιώνη - Η ανάρτηση Μπακογιάννη μέσα από τη ΜΕΘ