Σε ίδρυμα με παιδιά έκανε Πάσχα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής
NewsroomΣτη Λιβαδειά και συγκεκριμένα στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ» που λειτουργεί εδώ και τουλάχιστον 50 χρόνια και αποτελεί μια μεγάλη οικογένεια που φιλοξενεί ορφανά, άπορα και εγκαταλελειμμένα κορίτσια από νηπιακήs ηλικίαs μέχρι την κοινωνική και επαγγελματική τουs αποκατάσταση βρέθηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός συζήτησε για τα προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία του ιδρύματος ενώ συνάντησε τους εθελοντές που εκείνη την ώρα ετοίμαζαν το παραδοσιακό γεύμα του Πάσχα.
«Ειναι συγκινητικό να βιώνει κανείς μια παραδοσιακά οικογενειακή γιορτή, όπως το Πάσχα σε μια τόσο ξεχωριστή οικογένεια όπως αυτήν του Ιδρύματος. Είναι απαραίτητο όμως να μην το παρατηρούμε απλά, αλλά να στηρίζουμε όλοι μας τέτοιες πρωτοβουλίες με κάθε τροπο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
- Στον αέρα η εκεχειρία ΗΠΑ και Ιράν: «Είναι σε μηχανική υποστήριξη» λέει ο Τραμπ - «Ηλίθια η πρότασή τους»
- Βρέθηκε το αυτοκίνητο των ληστών της τράπεζας στην Κάτω Τιθορέα - Το είχαν κλέψει από τον Πειραιά
- Το σπίτι του τρόμου: Γονείς κρατούσαν για 4 χρόνια τα παιδιά τους σε καθεστώς lockdown λόγω covid
- Αυτή είναι η σκηνική εμφάνιση της Ελλάδας στη Eurovision 2026 - Όλες οι λεπτομέρειες