Πολιτική|15.03.2025 09:48
Μητσοτάκης για την αναβάθμιση της Ελλάδας από τη Moody's: Σημαντικό πρόοδος - Παραμένουν προσηλωμένοι στις μεταρρυθμίσεις
Newsroom«Η αναβάθμιση της Ελλάδας σε Baa3 της Moody’s σηματοδοτεί το τελευταίο βήμα για την αποκατάσταση της επενδυτικής μας βαθμίδας από όλους τους μεγάλους οίκους αξιολόγησης, υπογραμμίζοντας τη σημαντική πρόοδο της Ελλάδας» αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας την αναβάθμισης της Ελλάδας από τον οίκο Moody's.
Και προσθέτει: «Παραμένουμε πλήρως προσηλωμένοι σε μεταρρυθμίσεις που προσελκύουν επενδύσεις, δημιουργούν θέσεις εργασίας και οδηγούν σε βιώσιμη ανάπτυξη».
Η ανάρτηση
Διαβάστε ακόμη
- Ο Τραμπ λέει ότι δεν μπλοφάρει: «100% έτοιμοι για δασμούς» στην Ευρώπη που διαφωνεί για τη Γροιλανδία
- Καρυστιανού: Η χθεσινή απάντησή μου στο θέμα των αμβλώσεων διαστρεβλώθηκε σκοπίμως
- Κρατούμενος της ICE νεκρός σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - Εξετάζεται ως «πιθανή αυτοκτονία»
- Το αδιανόητο γκολ του Μπάμπη Κωστούλα με ανάποδο ψαλίδι! Αποθέωση από Τιερί Ανρί και Premier League