Πολιτική|01.05.2019 09:21

Κρήτη: Τσίπρας και Πολάκης μαζί σε παραθαλάσσια ταβέρνα

Newsroom

Λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Πάυλος Πολάκης απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα της Κρήτης.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφία που δημοσιεύει το prothema.gr, ο Αλέξης Τσίπρας, χωρίς τη σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα, αλλά και τα 2 τους παιδιά που, επίσης, βρίσκονται στην Κρήτη, εθεάθη σε παραθαλάσσια ταβέρνα μαζί με τον Παύλο Πολάκη.

Ο Πρωθυπουργός φαίνεται να έχει χαλαρή διάθεση, φορώντας, μάλιστα, βερμούδα, καπέλο και γυαλιά ηλίου, λίγο πριν επιστρέψει στις δύσκολες υποχρεώσεις της καθημερινότητάς του.

Ο Τσίπρας στηρίζει Πολάκη: Η πρόταση μομφής θα γίνει ψήφος εμπιστοσύνης

Αυτό που αξίζει να σχολιαστεί είναι το εμφανές μήνυμα στήριξης του Πρωθυπουργό προς το Σφακιανό Αναπληρωτή Υπουργό, ο οποίος και, πριν από μερικές ημέρες, είχε «στρέψει» - για ακόμη μία φορά - τα «βέλη» της Αντιπολίτευσης πάνω του.

Κι αυτό γιατί, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έχει ήδη καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη,  εξαιτίας της επίθεσής του - κατά την Αντιπολίτευση - προς τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Πασχαλινή ανάπαυλα για τον Πρωθυπουργό

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωθυπουργός βρίσκεται στην Κρήτη και ειδικότερα στο Ροδάκινο, όπου και διαμένει, από το μεγάλο Σάββατο, όποτε και επέστρεψε από το Πρωθυπουργικό ταξίδι του στην Κίνα.

Έκτοτε, ο ίδιος πραγματοποίησε επίσκεψη, ανήμερα του Πάσχα, στο ανατολικό άκρο του νησιού και στην προκεχωρημένη ναυτική βάση Κυριαμαδίου στο Ακρωτήριο Κάβο Σίδερο. Η σύντροφός του, καθώς και τα παιδιά τους, απολαμβάνουν τις πασχαλινές τους διακοπές στο νησί μας από τη Μεγάλη Πέμπτη.

Πάντως, η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο νησί αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή, ή το Σάββατο, 3 και 4 Μαΐου, αντίστοιχα, καθώς, το απόγευμα της Παρασκευής 3 Μαΐου, ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο κλειστό γυμναστήριο του Εθνικού Σταδίου Χανίων. Ενώ, έχει ήδη αποφασιστεί η μετάβαση του Πρωθυπουργού και στο Ηράκλειο για τα εγκαίνια των οδικών αξόνων Ηρακλείου-Μεσαράς και Χερσονήσου-Γουβών, καθώς και της γέφυρας Χαμεζίου.

Αλέξης ΤσίπραςΠαύλος ΠολάκηςΚρήτη