Φάμελλος: Η κυβέρνηση αμφισβητεί το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ με τη συμμετοχή και της ηγεσίας της Δικαιοσύνης
NewsroomΣτις εξελίξεις γύρω από το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ αναφέρεται με δήλωση του από τις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ότι «συνεχίζει την συγκάλυψη».
Συγκεκριμένα στη δήλωση του αναφέρει: «Το πέπλο συγκάλυψης για το έγκλημα των Τεμπών όλο και απλώνεται. Από εκεί που η κυβέρνηση είχε «ευαγγέλιο» το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, τώρα κάνει ακριβώς το αντίθετο. Το αμφισβητεί, με τη συμμετοχή ακόμη μια φορά και της ηγεσίας της Δικαιοσύνης».
Γενικεύοντας ο κ. Φάμελλος υποστηρίζει: «Δεν τους ενδιαφέρει η αλήθεια. Δεν τους ενδιαφέρει η δικαιοσύνη. Βρίσκονται σε πανικό. Το μόνο που θέλουν είναι να καλύψουν τις δικές τους ευθύνες: και για το έγκλημα των Τεμπών και τη σύγκρουση, αλλά και για τη συγκάλυψη, η οποία ακολούθησε. Η κοινωνία ζητά οξυγόνο. Και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από όλες τις πλευρές -και στο Ευρωκοινοβούλιο, και στην ελληνική Βουλή, αλλά και μέσα στην κοινωνία- θα αποκαλύψει τις ευθύνες τους. Και οι ευθύνες θα αποδοθούν, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται».
- Θα μπορούσε το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά; Η πληγωμένη Τεχεράνη και η ανατροπή σε όσα γνωρίζαμε
- Ο Τσελέντης προειδοποιεί: Δυστυχώς η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
- Ο «καταραμένος» θησαυρός, το ναυάγιο και η φυλακή: Η συναρπαστική ιστορία του Τόμι Τόμπσον που πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος
- Σύνδρομο της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων: Η παράξενη νευρολογική διαταραχή που είναι πιο συχνή στα παιδιά