Πολιτική|10.04.2025 09:38
Φόρουμ Δελφών - Δούκας: Ο ΕΝΦΙΑ πρέπει να περάσει στους Δήμους
NewsroomΞεκάθαρα υπέρ της μεταφοράς της είσπραξης και διαχείρισης του ΕΝΦΙΑ στους δήμους τάχθηκε Δήμαρχος Αθηναίων, κ.Χάρης Δούκας, σε συνέντευξή του στην «Η», στο πλαίσιο του 10ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, που πραγματοποιείται από σήμερα Τετάρτη, 9 Απριλίου έως και το Σάββατο 12 Απριλίου.
Μιλώντας στην «Η», ο κ. Δούκας τονίζει ότι η αποκέντρωση των πόρων και της ευθύνης είναι μονόδρομος για να ενισχυθεί η διαφάνεια, και η αποδοτικότητα. «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει πλέον “ενηλικιωθεί”», σημειώνει.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Διαβάστε ακόμη
- Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για απάτες με επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ – 14 προσαγωγές για εγκληματική οργάνωση
- Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
- Ηλιόλουστο σκηνικό πριν την πτώση της θερμοκρασίας: Πότε «χαλάει» ο καιρός - Η πρόγνωση Μαρουσάκη