Πολιτική|12.04.2025 21:04
Κικίλιας για επεισόδιο στη Λέσβο: Η παράνομη εγκληματική δράση των διακινητών δεν θα γίνεται ανεκτή
Newsroom«Η παράνομη εγκληματική δράση των διακινητών αλλοδαπών δε γίνεται και δε θα γίνεται ανεκτή από τις ελληνικές αρχές. Προειδοποιούμε: Μηδενική ανοχή».
Αυτό αναφέρει σε σχόλιο του στο διαδίκτυο ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Βασίλης Κικίλιας με αφορμή το σημερινό σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί στην περιοχή του Αγίου Φωκά στη Λέσβο, όταν διακινητές άνοιξαν πυρ με πυροβόλο όπλο εναντίον σκάφους του Λιμενικού Σώματος χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Σημειώνεται ότι το πλήρωμα του σκάφους του λιμενικού ανταπέδωσε με βολές σε ασφαλή τομέα του ταχύπλοου, το οποίο κατάφερε να διαφύγει προς τα τουρκικά παράλια και να το σταματήσουν στη συνέχεια οι ομόλογες τουρκικές αρχές.
Διαβάστε ακόμη
- Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
- Συναγερμός στην Ιαπωνία: Κοινές πτήσεις κινεζικών και ρωσικών μαχητικών πάνω από το νησί
- «Τις δύο τις έβαλα εγώ, την άλλη ο φίλος μου»: H κυνική ομολογία του δράστη στο TikTok για το μαχαίρωμα στον 14χρονο