Πολιτική|03.05.2019 14:30

Διάλογο όλων των αρχηγών ζητά το ΚΙΝΑΛ

Φώφη Γιωτάκη

Σε σχετική σύσκεψη χθες στη Χαριλάου Τρικούπη αποφασίστηκε να δροµολογηθούν µια σειρά κινήσεις ώστε να φτάσει το κεντρικό µήνυµα του ΚΙΝΑΛ σε όσο το δυνατόν µεγαλύτερα εκλογικά κοινά. Το επιτελείο της προέδρου του Κινήµατος εκτιµά ότι µετά τα πρώτα σταθερά βήµατα ήρθε η ώρα της ανάπτυξης πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην άµεση επικοινωνία µε τους πολίτες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι µεγάλο µέρος αυτών των δράσεων θα αφορά τη διοργάνωση ανοιχτών εκδηλώσεων στην Αττική, µε το σκεπτικό ότι η αύξηση των δυνάµεων του ΚΙΝΑΛ στην πολυπληθέστερη περιφέρεια της χώρας θα ενισχύσει και πανελλαδικά την εκλογική δυναµική του κόµµατος. Στο λεκανοπέδιο, άλλωστε, η Χαριλάου Τρικούπη επιδιώκει µε όλες της τις δυνάµεις το πέρασµα του Γιάννη Σγουρού στον δεύτερο γύρο, πράγµα που εφόσον συµβεί θα συµβάλει αποφασιστικά στη διαµόρφωση κλίµατος υπέρ του ΚΙΝΑΛ προς τις εθνικές εκλογές.

Περιοδεία Στο Κίνηµα Αλλαγής αποδίδουν ιδιαίτερη σηµασία στην κεντρική πολιτική εκδήλωση µε οµιλήτρια την κυρία Γεννηµατά που θα πραγµατοποιηθεί στην Αθήνα (πλατεία Κοτζιά) στις 22 Μαΐου. Θα έχουν προηγηθεί αντίστοιχες εκδηλώσεις µε οµιλήτρια την αρχηγό του ΚΙΝΑΛ στα Γιάννενα, στο Ηράκλειο, στη Λάρισα και στη Θεσσαλονίκη.

Οσον αφορά στην πρόκληση του κ. Τσίπρα προς τον κ. Μητσοτάκη για τηλεοπτικό ντιµπέιτ προ των ευρωεκλογών, η Χαριλάου Τρικούπη απαντά µε την πρόταση να γίνει ανοιχτός διάλογος µε όλους τους αρχηγούς του δηµοκρατικού τόξου. «Υποτίθεται ότι θέλουν και διάλογο µε τις προοδευτικές δυνάµεις» δήλωσε χθες ο Π. Χρηστίδης, τονίζοντας παράλληλα ότι η τακτική Τσίπρα προδίδει ότι «φοβάται το Κίνηµα Αλλαγής και τη Φώφη Γεννηµατά».

Φώφη ΓεννηματάΚΙΝΑΛεκλογές