ΝΔ για τα γκαζάκια στο σπίτι του Χαρακόπουλου: «Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν μας φοβίζουν»
NewsroomΤην επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο πολυκατοικίας, όπου κατοικεί ο βουλευτής Λάρισας Μάξιμος Χαρακόπουλος καταδικάζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.
Η επίθεση έγινε τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Κυδαδίδων με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρή έκρηξη και να πάρει φωτιά η πόρτα της εισόδου. Οι κάτοικοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν φτάσει η Πυροσβεστική.
Η ανακοίνωση
«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο πολυκατοικίας, όπου κατοικεί ο βουλευτής Λάρισας Μάξιμος Χαρακόπουλος και καλεί όλα τα κόμματα να κάνουν το ίδιο.
Οι επικίνδυνοι, θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν μας φοβίζουν! Η Δημοκρατία μας, το κράτος δικαίου και οι αρχές και αξίες τις οποίες υπηρετούμε με συνέπεια, είναι πολύ ισχυρότερες από τα γκαζάκια τους».
- Καρέ καρέ η αμερικανική επιχείρηση αρπαγής του Μαδούρο - Τα δύο κρίσιμα λεπτά, η ανταλλαγή πυρών και τα ελικόπτερα
- Βόλος: «Δεν θα με φοβίσουν» λέει μετά τον ξυλοδαρμό του ο εκδότης της «Μαγνησίας» - Τι αναφέρει για Μπέο
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
- Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της