Πολιτική|10.06.2025 22:45
Μαρινάκης για Τσίπρα: Μιλά για την οικονομία 10 χρόνια μετά το χάος που προκάλεσε
NewsroomΣφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα ασκεί με ανάρτησή του ο Παύλος Μαρινάκης, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να σχολιάζει τις δημόσιες τοποθετήσεις του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος σχολιάζει διάφορα θέματα της επικαιρότητας, αλλά και τις ενέργειες της κυβέρνησης.
Η ανάρτηση του Παύλου Μαρινάκη
Το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας πυκνώνει τις παρεμβάσεις του και μάλιστα με βασικό πρόταγμα την οικονομία, 10 χρόνια μετά το απόλυτο χάος που ο ίδιος προκάλεσε, μας δίνει την ευκαιρία εκτός από την επέτειο να θυμηθούμε και τον υπαίτιο.
Σε κάθε περίπτωση, επειδή σήμερα έκανε εκτενή ανάλυση για τον αγώνα κατά της ακροδεξιάς, μάλλον ο Αλέξης Τσίπρας που συγκυβέρνησε μαζί της αποτελεί συνωνυμία με τον πρώην πρωθυπουργό.
Διαβάστε ακόμη
- Κρούει τον κώδωνα η NASA: 15.000 αστεροειδείς, ικανοί να καταστρέψουν ολόκληρη πόλη, απειλούν τη Γη
- Τέμπη: Ηχηρό μήνυμα Παύλου Ασλανίδη - «Η αλήθεια δε θα θαφτεί για δεύτερη φορά»
- Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο: Έρχονται «επαναστατικές» αλλαγές σε κανονισμούς - Αυξάνεται ο καθαρός χρόνος παιχνιδιού
- Υπόθεση Έπσταϊν: Μετά τον Άντριου συνελήφθη στο Λονδίνο και ο πρώην πρέσβης της Βρετανίας στις ΗΠΑ, Πίτερ Μάντελσον