Πολιτική|28.06.2025 14:06
Νέος υπουργός Μετανάστευσης ο Θάνος Πλεύρης
NewsroomΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις λόγω του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ. Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου αναλαμβάνει ο Θάνος Πλεύρης.
Και τρεις νέοι υφυπουργοί
Παράλληλα, Υφυπουργός Εξωτερικών αναλαμβάνει ο Χάρης Θεοχάρης, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο Γιάννης Ανδριανός και Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος.
Η ορκωμοσία του νέου Υπουργού και των νέων Υφυπουργών, ενώπιων του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα, θα γίνει τη Δευτέρα 30 Ιουνίου στις 10:00.
Στις 12:00 θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό το Υπουργικό Συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου
Διαβάστε ακόμη
- Παγκόσμια ανησυχία για σύρραξη: Το ρεσάλτο των ΗΠΑ σε ιρανικό πλοίο και το διπλωματικό «ναυάγιο»
- Εκατομμύρια άνδρες σε «ακαδημία βιασμών»: Ναρκώνουν και πωλούν τις συζύγους τους για 20 δολάρια - Ως πότε;
- Εκνευρισμός για το retweet Λαζαρίδη: «Σεξιστική επίθεση και ηλικιακός ρατσισμός απέναντι στην κα Μπακογιάννη»
- Πότε εμφανίζεται η «Πανσέληνος των Λουλουδιών» και γιατί ξεχωρίζει