Πολιτική|04.07.2025 12:15
Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Fake news περί δήθεν υπερψήφισης του Βασίλη Φλωρίδη
NewsroomΔιαψεύδονται κατηγορηματικά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής ψήφισαν τον κ. Βασίλη Φλωρίδη, αδερφό του υπουργού Δικαιοσύνης, για τη θέση του νέου εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ας ψάξει στην ΚΟ της ΝΔ»
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ας ψάξει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ποιοι είναι οι πρόθυμοι να προωθήσουν τον ασφυκτικό έλεγχο του συστήματος απονομής δικαιοσύνης στη χώρας μας» τονίζουν με νόημα πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.
Διαβάστε ακόμη
- Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία της Αττικής λόγω κακοκαιρίας - Η απόφαση Χαρδαλιά και οι 5 περιοχές σε «Red Code»
- Μακρόν κατά Τραμπ: Η Ευρώπη προτιμά τον σεβασμό και όχι τους νταήδες - Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε το «μπαζούκα»
- Δράμα στην Ισπανία μετά τη σύγκρουση τρένων: Παγιδευμένα πτώματα στα συντρίμμια
- Μικέλα Χαρτουλάρη στο ethnos.gr: «Η νέα γενιά δεν έχει χώρο να ζήσει, να διαμαρτυρηθεί - Πνίγεται ανάμεσα σε υψηλά ενοίκια και κρατική βία»