Πολιτική|07.05.2019 21:43

Τσίπρας: Δικαιούμαστε να κυβερνήσουμε με το δικό μας σχέδιο

Newsroom

«Δικαιούμαστε να κυβερνήσουμε με το δικό μας σχέδιο», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στον σχεδιασμό για μια νέα τετραετία στην κυβέρνηση ενώ εξέφρασε την άποψη πως στο τέλος της ημέρας θα κριθεί θετικά από τον ελληνικό λαό αν κάνεις σωστό για τη χώρα, την κοινωνία και την οικονομία.

«Κατά την άποψή μου κάνουν λάθος όσοι σχεδιάζουν με βάση την εικόνα των δημοσκοπήσεων και σε ό,τι με αφορά είμαι αποφασισμένος να μην κάνω πολιτική ως πρωθυπουργός στα κρίσιμα μεγάλα θέματα, εθνικά και οικονομικά, με βάση τις δημοσκοπήσεις και με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι στο τέλος της ημέρας, αν κάνεις κάτι σωστό για τη χώρα, σωστό για την κοινωνία, σωστό για την οικονομία, αυτό θα κριθεί θετικά από τον ελληνικό λαό», ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

«Πιστεύω, λοιπόν, και δίνουμε τη μάχη, θα δώσουμε τη μάχη για να έχουμε μια νέα τετραετία κι αυτό γιατί πιστεύουμε βαθιά ότι δικαιούμαστε να κυβερνήσουμε με το δικό μας σχέδιο. Κι αυτό γιατί μέχρι τον Αύγουστο του 2018 δεν κυβερνούσαμε με το δικό μας σχέδιο. Ημασταν σε ένα σχέδιο εξαναγκασμού, με βάση τον συμβιβασμό τον αναγκαστικό που κάναμε το καλοκαίρι του 2015», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Ανέφερε ακόμα πως όλα τα θετικά μέτρα ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ που είχε εξαγγείλει τον περασμένο Σεπτέμβριο στη ΔΕΘ έχουν υλοποιηθεί και αυτή την πολιτική συνεχίζει η κυβέρνηση.

Αλέξης ΤσίπραςΣΥΡΙΖΑ