Πολιτική|22.07.2025 13:40
Επεισόδιο στη Βουλή με Λαμπρούλη-Κωνσταντοπούλου: Διεκόπη η συνεδρίαση στην Ολομέλεια
Αλέξανδρος ΔιαμάντηςΤη διακοπή της συνεδρίασης της Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Λαμπρούλης, μετά από έντονη κόντρα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Αφορμή αποτέλεσε μια αναφορά της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο γεγονός ότι το ΚΚΕ αποχώρησε από τη Βουλή ενώ το δικό της κόμμα παραμένει.
Ο βουλευτής Λάρισας παρενέβη από το έδρανο του Προέδρου της Βουλής και απάντησε στην κυρία Κωνσταντοπούλου και τελικά μετά από έντονη λογομαχία αποφάσισε να διακόψει τη συνεδρίαση ώστε να έρθει άλλος αντιπρόεδρος στη θέση του.
Διαβάστε ακόμη
- Έκθεση πέντε χωρών για θάνατο Ναβάλνι: «Δηλητηριάστηκε με τοξίνη βατράχου - Η Ρωσία είχε τα μέσα για να τον σκοτώσει»
- Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Λόρας - Εντοπίστηκε στο Βερολίνο στίγμα από το κινητό της
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Νέα πορτοκαλί προειδοποίηση για ισχυρές βροχές
- Solo Valentine: Ναι, μπορείς να βγεις ραντεβού με τον εαυτό σου και να περάσεις τέλεια