Πολιτική|30.07.2025 11:34
ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Φλωρίδη: Να παραιτηθεί ή να τον αποπέμψει ο Μητσοτάκης
NewsroomΤην οργή του για τα όσα είπε ο Γιώργος Φλωρίδης στη Βουλή για τις κινητοποιήσεις υπέρ των Παλαιστίνιων εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ, που ζητεί παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης.
«Η Ελληνική Δημοκρατία δεν μπορεί να έχει Υπουργό Δικαιοσύνης κάποιον ο οποίος αμφισβητεί τον πατριωτισμό των δημοκρατικών κομμάτων της αντιπολίτευσης και τα κατηγορεί ότι λειτουργούν υπερ της Τουρκίας, για να βρει τροπο να καλύψει τα σκανδαλα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο Φλωρίδης οφείλει να παραιτηθεί τώρα, αλλιώς να αποπεμφθεί από τον κ. Μητσοτάκη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε ακόμη
- Viral βίντεο τους έστειλε φυλακή: Η απάτη με τα στημένα τροχαία - Πήραν αποζημιώσεις 80.000 δολαρίων
- Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: 30χρονος παραβίασε τον μισό ΚΟΚ και... μάζεψε πρόστιμα 18.590 ευρώ
- «Φτιάξε ένα καλό, το χθεσινό ήταν πικρό»: Ψυχολόγος του Πειραιά σε κύκλωμα ναρκωτικών - Η «καβάτζα», το ghost phone και η τραγουδίστρια
- Πανσέληνος Αυγούστου 2026: Μαγευτικές εικόνες από το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου»