Μητσοτάκης για τον θάνατο Βεσυρόπουλου: Άνθρωπος αφοσιωμένος στο καθήκον και με διάθεση προσφοράς στον τόπο
NewsroomΣτον θάνατο του Απόστολου Βεσυρόπουλου αναφέρεται με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός δήλωσε συγκλονισμένος πληροφορήθηκα από τον αιφνίδιο θάνατο του Απόστολου Βεσυρόπουλου «ενός άξιου συνεργάτη και αγαπητού πολιτικού, ο οποίος υπηρέτησε επί σειρά ετών την παράταξη, την ιδιαίτερη πατρίδα του και τη χώρα» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Και πρόσθεσε: «Όσοι τον γνωρίσαμε, θα τον θυμόμαστε ως έναν γλυκό και καλό άνθρωπο, αφοσιωμένο στο καθήκον και με γνήσια διάθεση προσφοράς στον τόπο. Τα ολόψυχα συλλυπητήριά μου στην πολυαγαπημένη του σύζυγο και τα παιδιά τους».
Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
«Συγκλονισμένος πληροφορήθηκα τον αιφνίδιο θάνατο του Απόστολου Βεσυρόπουλου. Ενός άξιου συνεργάτη και αγαπητού πολιτικού, ο οποίος υπηρέτησε επί σειρά ετών την παράταξη, την ιδιαίτερη πατρίδα του και τη χώρα.
Μαζί με σύσσωμη την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετώ, σήμερα, τον Γενικό της Γραμματέα, τον πρώην Υφυπουργό Οικονομικών, τον πρώτο σε ψήφους βουλευτή Ημαθίας.
Όσοι τον γνωρίσαμε, θα τον θυμόμαστε ως έναν γλυκό και καλό άνθρωπο, αφοσιωμένο στο καθήκον και με γνήσια διάθεση προσφοράς στον τόπο.
Τα ολόψυχα συλλυπητήριά μου στην πολυαγαπημένη του σύζυγο και τα παιδιά τους».
- Καμπανάκι για τον ελληνικό τουρισμό: Πτώση έως 10%, φθηνότερα πακέτα και αγωνία για τη σεζόν
- H δύσκολη «μάχη» της καθημερινότητας για την κυβέρνηση - Σε ποιους τομείς ρίχνει το βάρος και γιατί
- Κυψέλη: «Παγωμένος» από τον Μάιο ο μετροπόντικας μετά τις ρωγμές - Τι απαντούν Ταχιάος και Ελληνικό Μετρό
- Σύγκρουση μηχανοδηγών - Hellenic Train για την αργία δύο εργαζόμενων πριν βγει το πόρισμα για τη φωτιά που έμεινε κρυφή