120 δόσεις: Ψηφίζονται στη Βουλή τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν
Κατερίνα ΤζαβάραΑπό σήµερα συζητείται και αναµένεται να ψηφιστεί αύριο το νοµοσχέδιο και η ρύθµιση των 120 δόσεων για οφειλές προς ταµεία, Εφορία και δήµους. Το συγκεκριµένο νοµοσχέδιο περιλαµβάνει, επίσης, σειρά θετικών αλλαγών στα εργασιακά.
Σύµφωνα µε πληροφορίες, µέχρι την Παρασκευή αναµένεται να ανοίξουν οι αντίστοιχες ηλεκτρονικές εφαρµογές, κάτι που θα επιτρέψει στους φορολογούµενους να προχωρήσουν σε ρυθµίσεις µέσω της προσαρµοσµένης πλατφόρµας.
Θα έχει προηγηθεί η κύρωση της σύµβασης παραχώρησης για το νέο διεθνές αεροδρόµιο στο Καστέλι Ηρακλείου, που θα σηµάνει την ολοκλήρωση µιας µακράς διαγωνιστικής διαδικασίας και την έναρξη της κατασκευαστικής περιόδου.
Το νοµοσχέδιο έχει εξασφαλίσει ευρύτερη στήριξη, ως ένα µεγάλο επενδυτικό έργο µε αναπτυξιακό βάρος για την Κρήτη, αλλά και όφελος για το δηµόσιο συµφέρον.
- Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στις πολυκατοικίες: Τι θα ισχύει με κοινόχρηστα και συνελεύσεις
- Τα καρτέρια βίας, οι εμπρησμοί και η διακίνηση «ροζ κοκαΐνης» - Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση οπαδών
- Ελαφόνησος: Ένας από τους πλοιοκτήτες ήταν ο άνδρας που επιβιβάστηκε κολυμπώντας στο φέρι μποτ
- Διονύσιος Ταμπάκης: Ο Έλληνας «μέταλ παπάς» που «παντρεύει» το doom με techno, ραπ και... ψαλμούς