Πολιτική|15.05.2019 11:40

Τα παράπονα του Άδωνι Γεωργιάδη στον Γιάννη Μπαλάφα

Αντώνης Γκιόκας

Ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι από τα πρόσωπα που, σε γενικές γραµµές, συζητά και µε στελέχη άλλων κοµµάτων. Ακόµα και µε του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, όταν αισθάνεται ότι αδικείται, τους το λέει. Ετσι έκανε και χθες στους διαδρόµους της Βουλής όταν πέτυχε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπαλάφα. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δέχθηκε τα πυρά του πρώην υφυπουργού σχετικά µε τις δηλώσεις που έκανε και αφορούσαν τη 13η σύνταξη όταν είπε ότι το κόµµα του δεν πρόκειται να τη θεσµοθετήσει.

Οι κατάσκοποί µου στο Κοινοβούλιο µου είπαν ότι τον πλησίασε και του είπε πως έκανε λάθος, καθώς ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο. Τότε ο Μπαλάφας τού απάντησε ότι ο Μάκης Βορίδης πήρε αποστάσεις από τη δική του τοποθέτηση.

Ο Αδωνις επέµεινε ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν∆ δεν είχε ενηµερωθεί σωστά για το τι είπε. ∆εν φάνηκε να έπεισε, πάντως, τον Μπαλάφα. Βέβαια, για να τα λέµε όλα, ο Αδωνις είπε µεν ότι δεν δεσµεύονται γι’ αυτό το ετήσιο επίδοµα που προσφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά ότι η Ν∆ θα ανεβάσει το ΑΕΠ της χώρας, και έτσι θα βοηθήσει τους χαµηλοσυνταξιούχους. Με ποιον ακριβώς τρόπο δεν διευκρίνισε.

Γιάννης Μπαλάφας13η σύνταξηΆδωνις Γεωργιάδης