Πολιτική|02.12.2025 10:02
Δούκας για το έργο στη Βασιλίσσης Όλγας: 500 μέτρα κόστισαν 6 εκατομμύρια
NewsroomΝέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Χάρης Δούκας, αυτή τη φορά για το έργο στη Βασιλίσσης Όλγας, που δεν έχει ολοκληρωθεί εδώ και έξι χρόνια.
Μιλώντας στο Action24, ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε χαρακτηριστικά ότι έχει τελειώσει μέχρι τώρα το 90% και συμπλήρωσε ότι για μισό χιλιόμετρο, έχουν ξοδευτεί 6 εκατ. ευρώ.
Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Δούκας, ενημερώθηκε από την ανάδοχο εταιρεία ότι της οφείλονται 2,5 εκατ. ευρώ από τα 6 που θα λάμβανε και δεν έκρυψε την ανησυχία του για πιθανό φιάσκο με την εγκατάλειψη του έργου.
«Έχει σταματήσει, έχει στοιχειώσει», είχε πει λίγο νωρίτερα σε βιντεάκι που ανέβασε στα social media.
Διαβάστε ακόμη
- Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
- Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
- Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
- Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!