Πολιτική|17.05.2019 01:58

Μαρινάκης για την υπόθεση του Noor One: θα πληρώσουν οι συκοφάντες (vid)

Newsroom

Στη συνέντευξή του ο  Βαγγέλης Μαρινάκης  στην εκπομπή Αυτοψία και τον Alpha μίλησε για την κυβερνηση, το Noor 1, τα μέσα ενημέρωσης, τις δημοτικές εκλογές στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό. Για το γεγονός ότι συζητείται διαρκώς το όνομά του: «Δεν μου αρέσει όλο αυτό που συμβαίνει και με ενοχλεί κιόλας. Όλα αυτά τα σχόλια δεν βοηθούν σε κάτι. Μέχρι σήμερα έχουν ακουστεί διάφορα και σε καθημερινή βάση. Η τελευταία μου συνέντευξη στην τηλεόραση ήταν πριν από 5 χρόνια. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που βάλλεται από παντού να δώσει απαντήσεις και εμπλέκεται σε κάθε σενάριο επιστημονικής φαντασίας».

Για το γεγονός ότι πίστευε στο παρελθόν στο ΣΥΡΙΖΑ: «Πίστευα ότι μπορεί να ήταν κάτι διαφορετικό. Ήταν άφθαρτοι, πίστευα ότι κάτι μπορούν να κάνουν για αυτόν τον τόπο, αλλά τελικά αποδείχτηκαν πολύ χειρότεροι. Έχω ψηφίσει Ποτάμι».

«Αυτό που είπε ο κύριος Τσίπρας χαριτολογώντας ότι είναι ότι δεν έχω την ευφράδεια λόγου να κοροϊδεύω τον κόσμο. Αυτό που μπορώ είναι σε καθημερινή βάση έχω συλλαβίζω αλήθειες. Συλλαβίζω μεγάλες επιτυχίες για την ομάδα συλλαβίζω μεγάλα έργα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συλλαβίζω και δεν έχω αυτή την ευφράδεια κοροϊδεύω τον ελληνικό λαό και όταν λέω να κοροϊδεύω τον ελληνικό λαό το αποκορύφωμα  ήταν αυτό που έγινε στο Μάτι». 

Για το θέμα της συνάντησης με τον Καλογρίτσα

«Ο Καλογρίτσας δεν πέρναγε κάτω από τα γραφεία μου στον Πειραιά και είδε φως και μπήκε, πάμε να μπούμε μέσα να χτυπήσουμε την πόρτα και να ζητήσουμε από τον κύριο Μαρινάκη μία χρηματοδότηση τάξης των 20 εκατομμυρίων. Ήρθε πάνω στα γραφεία μου, τον υποδέχτηκαν. Εκεί υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, υπάρχουν κάμερες ασφαλείας και τίποτα παραπάνω. Ο κύριος Καλογρίτσας ήρθε στο γραφείο μου και αυτό το ραντεβού το κανόνισε ο κύριος Παππάς με εντολή του κυρίου Τσίπρα όπως μου είχε πει. Γιατί δεν έκανε τίποτα χωρίς να το γνωρίζει ο κύριος Τσίπρας με σκοπό, όπως σας είπα να χρηματοδοτήσω τον κ. Καλογρίτσα».

Για το θέμα του Noor One

Ο κ. Μαρινάκης υποστήριξε ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση των ναρκωτικών κι ότι επί της ουσίας αποτελεί σκευωρία εναντίον του. «Δεν έχει βρεθεί το παραμικρό, δεν είχαμε καμία σχέση με όλα αυτά. Έχουν εξεταστεί πάρα πολλοί μάρτυρες το όνομά μας δεν υπάρχει πουθενά. Επίσης υπάρχουν αρχές οι οποίες δεν είναι μόνο ελληνικές αμερικανικές αρχές, οι οποίες ασχολούνται με τέτοιου είδους υποθέσεις. Υπάρχουν πολύ μεγάλες εκθέσεις στις οποίες δεν αναφερόμαστε πουθενά. Ήταν μία σκευωρία η οποία ήταν στημένη από συγκεκριμένους ανθρώπους για να μας κάνουν κακό και να φτιάξουν μία ατζέντα την οποία χρησιμοποιούν σήμερα. Σας λέω λοιπόν πάλι με το χέρι στην καρδιά  ότι υπάρχουν και πολιτικοί οι οποίοι έχουν ανάμειξη σε αυτή την ιστορία και θα πληρώσουν ένα πάρα πολύ ακριβό τίμημα στα χρόνια που έρχονται. Δεν είναι αυτό απειλή αυτό είναι μία υπόσχεση που σας δίνω εδώ στην εκπομπή σας. Υπάρχουν οι νόμιμες διαδικασίες που έχουμε ήδη κινηθεί».

Βαγγέλης Μαρινάκης