«Τάπωσε τους ναζιστές»: Το νέο σποτ του Κινήματος Αλλαγής για τις εκλογές
NewsroomΈνα νέο σποτ δημοσιοποίησε το Κίνημα Αλλαγής ενόψει ευρωεκλογών. Το σποτ του ΚΙΝΑΛ αρχίζει δείχνοντας πλάνα από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής και καταλήγει με το σύνθημα «κομμένη η πλάκα, πάω να ψηφίσω, στέλνω μήνυμα, Κίνημα Αλλαγής».
Κυρίαρχο στοιχείο στο νέο σποτ είναι ένα μπλοκ από αναμέτρηση μπάσκετ (κοινώς «τάπα»), και αυτό διότι το μήνυμα που θέλει να περάσει το Κίνημα Αλλαγής, ειδικά δε στους νέους ψηφοφόρους, είναι ότι θα πρέπει να δώσουν ένα τέλος στην προσπάθεια του ρατσισμού να μπει στην πολιτική μας ζωή.
Το σποτ ξεκινά με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής να λέει «σκάσε ρε!» μέσα στη Βουλή, έχει εικόνες από τάγματα εφόδου, τον Ηλία Κασιδιάρη να φτύνει τις κάμερες και φυσικά περιλαμβάνει εικόνες από τον Παύλο Φύσσα που δολοφόνησαν οι ναζί.
- Η νέα κόντρα του Δένδια με τον Μητσοτάκη, η αναβολή της μομφής που σκέφτεται το ΠΑΣΟΚ και το διάβημα της Αθήνας με την «άδεια» του Νετανιάχου
- Ζει και βασιλεύει το φακελάκι στο ΕΣΥ παρά το ιδιωτικό έργο των γιατρών – Γιατί δεν μειώθηκε
- Η στρατηγική του Μαξίμου απέναντι στα νέα κόμματα- Πως διαβάζουν το νέο σκηνικό στην κυβέρνηση
- ΗΠΑ - Ιράν: Η ώρα της διπλωματίας σε έναν πόλεμο αντοχών