Βουλή: Στις 21 Ιανουαρίου η συζήτηση για σύσταση διακομματικής επιτροπής για τους αγρότες
Αφροδίτη ΓκόγκογλουΣτην Ολομέλεια της Βουλής θα συζητηθεί, την Τέταρτη (21/01) η σύσταση διακομματικής επιτροπής για το αγροτικό. Η επιτροπή είναι πρόταση που είχε καταθέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον περασμένο Δεκέμβριο.
Η Διάσκεψη των προέδρων συνεδρίασε σήμερα (15/01) και αποφασίστηκε πως το θέμα θα συζητηθεί με τη διαδικασία της γενικευμένης συζήτησης επερώτησης και θα ολοκληρωθεί σε μια συνεδρίαση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, την πρόταση για τη σύσταση της διακομματικής επιτροπής για τους αγρότες καταψήφισε το ΚΚΕ, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της αντιπολίτευσης επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν σχετικά στη συζήτηση στην Ολομέλεια.
Πρόταση της Νέα Δημοκρατία για τη θέση του προέδρου της επιτροπής είναι ο Γιάννης Οικονόμου ενώ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ θα καλύψουν με βουλευτές τους τις θέσεις αντιπροέδρου και γραμματέα αντίστοιχα.
- Σάλος στον Λευκό Οίκο: Καταγγελίες για «εξαφανισμένα» 5,6 εκατ. δολάρια - Ο Τραμπ και το παρασκήνιο
- Τραγικός ο απολογισμός από την κακοκαιρία σε Ρόδο και Εύβοια - Ένας νεκρός και μεγάλες καταστροφές
- Η ιστορία του αγώνα ενός πατέρα που ο γιος του έβαλε τέλος στη ζωή του όταν έπεσε θύμα sextortion
- Η νέα γενετική τεχνική που εντοπίζει σχεδόν κάθε λοίμωξη στη «μάχη» πρόληψης νέας πανδημίας