Κασσελάκης: Υπάρχουν πολλοί γκέι στην κυβέρνηση που κρύβονται από φόβο για την εικόνα τους
NewsroomΚαλεσμένος σε εκπομπή βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, όπου έκανε λόγο μεταξύ άλλων για γκέι πολιτικούς που βρίσκονται τόσο στην κυβέρνηση όσο και στη Βουλή αλλά κρύβονται για να μην πληγεί η εικόνα τους, όπως εξήγησε.
Συγκεκριμένα, μέσα από δηλώσεις του στο ΚρήτηTV που αναμένεται να προβληθούν την Τρίτη (20/01) στην εκπομπή «Πορτατίφ», ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας είπε αρχικά ότι «Υπάρχουν πολλοί γκέιστη Βουλή, αλλά και στην κυβέρνηση, που κρύβονται επειδή φοβούνται ότι θα πληγεί η εικόνα τους».
Στη συνέχεια πρόσθεσε χαρακτηριστικά «Η Ελλάδα είναι έτοιμη να αποκτήσει έναν πρωθυπουργό που δεν την προδίδει και ας είναι γκέι» ενώ ασκεί έντονη κριτική στις δημοσκοπήσεις, χαρακτηρίζοντάς τες «παντελώς άχρηστες».
Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε επιπλέον για τη θητεία του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, το πόθεν 'εσχες του και τις πολιτικές συνεργασίες, ενώ επανέλαβε τα περί «συνολικής ανάγκης για πολιτική ανανέωση με καθαρότητα και ειλικρίνεια».
Δείτε το βίντεο:
- «Μου ζήτησαν 12.000 ευρώ για δωρεάν φάρμακα»: Σοκάρουν οι καταγγελίες για την κλινική στη Θεσσαλονίκη
- Νέο σκάνδαλο με ευρωπαϊκές επιδοτήσεις στην Ελλάδα: «Μαϊμού» βιολογικά και κοπάδια «φαντάσματα»
- Γιγαντιαία απάτη στην ΕΕ: Πουλούσαν ανακατασκευασμένα κινητά για καινούργια - Ζημιά πάνω από 300 εκατ. ευρώ
- AI vs IKEA: Τι έγινε όταν έβαλαν την Τεχνητή Νοημοσύνη να συναρμολογήσει τα έπιπλα που κανείς μας δεν μπορεί;