Πολιτική|21.01.2026 10:59
Καθυστερεί η αναχώρηση Μητσοτάκη για το Νταβός λόγω κακοκαιρίας
NewsroomΚαθυστερεί την αναχώρησή του για το Νταβός, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός αναμενόταν να αναχωρήσει το μεσημέρι για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, εν μέσω των συνεχών απειλών του Ντόναλντ Τραμπ για τη Γροιλανδία.
Το φόρουμ, με τίτλο «Πνεύμα Διαλόγου», εστιάζει στην παγκόσμια οικονομία, στο εμπόριο και στην τεχνητή νοημοσύνη, εν μέσω γεωπολιτικών εντάσεων και κλιματικής κρίσης.
Διαβάστε ακόμη
- Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
- Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
- Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
- «Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση