Πολιτική|03.02.2026 12:21

Τσίπρας: Τα Ιωάννινα επόμενος σταθμός της «Ιθάκης» - Ομιλητής και ο Πέτρος Κόκκαλης

Newsroom

Τα Ιωάννινα θα είναι ο επόμενος σταθμός του Αλέξη Τσίπρα για την παρουσίαση του βιβλίου του «Ιθάκη».

Η παρουσίαση του βιβλίου (εκδόσεις Gutenberg) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (7/2) στο Συνεδριακό κέντρο – Ξενοδοχείο Du Lac. Στο πάνελ θα βρίσκεται μεταξύ άλλων και ο επικεφαλής του «ΚΟΣΜΟΣ», Πέτρος Κόκκαλης.

Ειδικότερα, για το ιστορικό και το πολιτικό αποτύπωμα του βιβλίου θα συζητήσουν ο Μιχάλης Καλογήρου (δικηγόρος, πρώην υπουργός), η Μαρία Κατσουλίδη (ηθοποιός και καθηγήτρια υποκριτικής), ο Δημήτρης Κιτσικόπουλος (ηλ. μηχανικός, συντονιστής ΚΟΙΝΣΕΠ Electra Energy), ο Πέτρος Κόκκαλης (ευρωβουλευτής 2019-2024) και ο Γεώργιος Μπουλμπασάκος (γιατρός, πρώην διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής Ευαγγελισμού).

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, με τον συντονισμό της εκδήλωσης να έχουν οι δημοσιογράφοι Άρης Ραβανός και Όλγα Στέφου.

Ώρα προσέλευσης: 11.30 – Ώρα έναρξης: 12:00.

Ιωάννιναβιβλίοαριστεράειδήσεις τώραΑλέξης Τσίπρας