Πολιτική|10.02.2026 11:38
Άρση της ασυλίας του Πολάκη εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
Αφροδίτη ΓκόγκογλουΤην άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη εισηγείται στην Ολομέλεια της Βουλής η Επιτροπή Δεοντολογίας που συνεδρίασε την Τρίτη (10/02).
Σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μήνυση κατέθεσε ο Σταμάτης Πουλής, πρώην στέλεχος του ΚΕΕΛΠΝΟ και πολιτευτής της ΝΔ.
Υπέρ της άρσης ασυλίας του κ. Πολάκη ψήφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ελληνική Λύση, ενώ καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά και Νίκη. Από τη διαδικασία απουσίαζε η Πλεύση Ελευθερίας.
Σύμφωνα πληροφορίες, ενώπιον της Επιτροπής, Παύλος Πολάκης είπε: «Είναι η πιο χυδαία άρση ασυλίας που μου έχουν κάνει. Είναι προκλητική. Με μηνύει ο Πουλής επειδή κατέθεσα στο δικαστήριο».
Διαβάστε ακόμη
- Διαδοχικά τροχαία με νεκρούς στην Εγνατία Οδό - Παρασύρθηκε υπάλληλος που έσπευσε σε βοήθεια
- Νέα δεδομένα στα ταξίδια: Αλλάζει το σύστημα ελέγχου στα σύνορα της Ζώνης Σένγκεν
- Βουλωμένες τουαλέτες και χαλασμένα πλυντήρια στο USS Ford - Πώς βγήκε εκτός μάχης το μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο
- Η Αθήνα στο επίκεντρο της διεθνούς λογοτεχνίας - Szalay, Barry, Lynch και Thuram μιλούν για τον κόσμο που αλλάζει