Πολιτική|11.02.2026 11:53
Πλεύση Ελευθερίας: Η πρώτη αντίδραση για την αποχώρηση Καραγεωργοπούλου
NewsroomΗ Πλεύση Ελευθερίας συνεχίζει με «ομαδική δουλειά και πίστη στον αγώνα για Δικαιοσύνη, Αλήθεια, Δημοκρατία». Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση του κόμματος στην αποχώρηση της Ελένης Καραγεωργοπούλου.
Σε ανάρτηση του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αναφέρεται ειδικότερα: «Σχετικά με το χθεσινό περιστατικό, η Πλεύση Ελευθερίας συνεχίζει να απαντά με ομαδική δουλειά και πίστη στον αγώνα για Δικαιοσύνη, για Αλήθεια, για Δημοκρατία, Μαζί με όλους τους πολίτες της χώρας».
«Τα μικρά ή μεγάλα χτυπήματα, από όπου κι αν προέρχονται, μας δίνουν νέα δύναμη για τον αγώνα μας, μαζί με όλους εσάς. Η αγάπη στο τέλος θα νικήσει», καταλήγει.
Η ανάρτηση
Διαβάστε ακόμη
- «Μας μετατρέπουν σε ενεργειακό σκουπιδότοπο»: Ανησυχία για μονάδα αποθήκευσης διοξειδίου του άνθρακα στον Πρίνο
- «Έκανε φασαρίες»: Τι λένε γείτονες για τον 27χρονο που δολοφόνησε με 15 μαχαιριές την Πηνελόπη
- Μητσοτάκης από ΗΠΑ: Τα «2+2» μηνύματα σε Άγκυρα και επενδυτές και το κρίσιμο σπριντ πριν τον ΟΗΕ
- Το υπουργικό ζεύγος που πήγαινε στο Κολωνάκι, η Ντόρα που κάτι ξέρει και τα διυλιστήρια στο κάδρο Τσίπρα