Πολιτική|16.02.2026 10:51
Ο Χάρης Θεοχάρης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
NewsroomΟ υφυπουργός Εξωτερικών Χάρης Θεοχάρης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Συμβούλιο Ειρήνης που διοργανώνει ο Ντόναλντ Τραμπ για τη Γάζα.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, επιβεβαιώνεται ότι θα συμμετάσχει και η ελληνική πλευρά ως παρατηρητής στο Συμβούλιο την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου μαζί με την Ιταλία και την Κύπρο.
Υπενθυμίζεται ότι εκείνες τις μέρες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στην Ινδία ως προσκεκλημένος του Ναρέντρα Μόντι σε συνέδριο που έχει προγραμματιστεί εδώ και καιρό με αντικείμενο την Τεχνητή Νοημοσύνη.
Διαβάστε ακόμη
- Από τις τουρκικές απειλές, στην αποκλιμάκωση: Πώς η Άγκυρα άλλαξε στάση για το καλώδιο Ελλάδας - Κύπρου
- «Θα γκρεμιστεί η Θεσσαλονίκη αν βγουν τα ονόματα»: Κακουργηματικές διώξεις για το κύκλωμα φοροδιαφυγής
- Η τραγική ιστορία βρέφους: Είχε πυρετό, το άφησαν σπίτι με αντιπυρετικό και την επόμενη μέρα χαροπάλευε
- Κλέφτης για γέλια και για κλάματα: Άρπαξε iPhone από Apple Store αλλά τον ακινητοποίησαν πριν προλάβει να βγει