Πολιτική|21.05.2019 08:40

Το ΚΙΝΑΛ επιστρέφει στο... ΠΑΣΟΚ

Φώφη Γιωτάκη

Κλίµα αισιοδοξίας για την έκβαση της µάχης των ευρωεκλογών και τις επιδόσεις των υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ στο αυτοδιοικητικό πεδίο µετέφερε η Φώφη Γεννηµατά στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου. Η Φώφη Γεννηµατά µε την ιδιότητα της προέδρου του άλλοτε κραταιού κόµµατος επιχείρησε µε την οµιλία της να καταδείξει την ανάγκη να µπουν στην πρώτη γραµµή της µάχης όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και προέβλεψε ότι το αποτέλεσµα των ευρωεκλογών θα επηρεάσει σοβαρά τις πολιτικές εξελίξεις.

Απευθυνόµενη στους παρευρισκοµένους -µεταξύ των οποίων και ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος έτυχε θερµής υποδοχής από τους παρισταµένους ζήτησε συστράτευση στα τελευταία προεκλογικά 24ωρα και απηύθυνε κάλεσµα εν όψει των εκλογών της Κυριακής. «Είµαστε εµείς η παράταξη που κράτησε όρθια τη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ενωση, η παράταξη των Μεσογειακών Ολοκληρωµένων Προγραµµάτων, των κοινoτικών πλαισίων, της σύγκλισης, του Ελσίνκι, του ευρώ» δήλωσε η κυρία Γεννηµατά και έστειλε το µήνυµα του διµέτωπου αγώνα, λέγοντας: «Τώρα είµαστε µπροστά σε αυτή την αποφασιστική µάχη.

Για να µην επιτρέψουµε στον κ. Βέµπερ και στον κ. Μητσοτάκη να συνεχίσουν τις βαθιά συντηρητικές πολιτικές που διαλύουν την Ευρώπη. Για να µην επιτρέψουµε στον κ. Τσίπρα και στη χαοτική Αριστερά να µας οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα». Πριν από το τέλος της συνεδρίασης ελήφθη απόφαση και για τη διεξαγωγή Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, όχι νωρίτερα από τις εθνικές εκλογές και όχι αργότερα από τις 15 ∆εκεµβρίου. Η προεκλογική εκστρατεία του ΚΙΝΑΛ ολοκληρώνεται µε την αυριανή συγκέντρωση στην Αθήνα, στην πλατεία Κοτζιά, και στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, µε οµιλίες της Φώφης Γεννηµατά. Ιδιαίτερη σηµασία αποδίδεται και στην περιοδεία του Γιώργου Παπανδρέου την Πέµπτη στη Θράκη.

ΚΙΝΑΛΠΑΣΟΚΦώφη Γεννηματά