Βρώµικα παιχνίδια από κύκλους της Τουρκίας
NewsroomΒρώµικα προεκλογικά παιχνίδια µε ψευδή στοιχεία, απολύτως ανυπόστατες καταγγελίες και... λάθος µεταφράσεις επιλέγουν να παίξουν περιθωριακοί κύκλοι στη γείτονα Τουρκία, βάζοντας µάλιστα στο στόχαστρο των εσωτερικής κατανάλωσης αντιπαραθέσεών τους και την εφηµερίδα «Εθνος».
«Πρόθυµοι» εθνικιστές δηµοσιογράφοι της Τουρκίας υποστηρίζουν ότι το «Εθνος» ήταν εκείνο που παρουσίασε πρώτο τον Εκρέµ Ιµάµογλου ως «Ελληνα», δίνοντας έτσι τροφή σε µια κόντρα που έχει ξεσπάσει πλέον στο εσωτερικό της Τουρκίας.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας, η εφηµερίδα «Εθνος» έχει αναφέρει τον Ιµάµογλου ως «ποντιακής καταγωγής», στο πλαίσιο ανταπόκρισης που δηµοσίευσε στις 6 Απριλίου από τις δηµοτικές εκλογές του περασµένου Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη, υπό τον τίτλο «Μια ηµέρα µε τον Πόντιο που πήρε την Πόλη από τον Ερντογάν».
- Γιατί το Λιμενικό είχε κλειστή τη θερμική κάμερα στην πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο - «Δεν κρίθηκε αναγκαίο»
- «Απόβαση» των αγροτών με τα τρακτέρ στην Αθήνα - Νέος γύρος κινητοποιήσεων από Δευτέρα
- Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Σκότωσε την 22χρονη αδερφή του επειδή άκουγε δυνατά μουσική
- 4 Φεβρουαρίου 1843: Η μέρα που ορφάνεψε η Ελλάδα - Η ανέκδοτη επιστολή για το θάνατο του Κολοκοτρώνη αφού πρώτα «συμπεθέρεψε η κάπα με τη γούνα»