Πολιτική|23.05.2019 11:44

«Γαλάζια» σταυρωµένα ψηφοδέλτια

Άντζελα Ζιούτη

Οχι ότι ο πρώην πρόεδρος του κόµµατος το έχει καµία ανάγκη, απλά το επισηµαίνω. Αλλά, για να τα λέµε όλα, είναι διαφορετικό το «δεν βοηθάω», διαφορετικό το «υπονοµεύω».

Και µάλιστα ανοιχτά. Θα σκέφτεστε τώρα τι εννοώ. Εµαθα από έναν κατάσκοπο που εµπιστεύοµαι πολύ ότι υπάρχουν οργανώσεις της Ν∆ που «παίζουν» συγκεκριµένους υποψηφίους. Οταν λέω «παίζουν», εννοώ ότι µοιράζουν µέσα στις οργανώσεις σταυρωµένα ψηφοδέλτια. Οπως για παράδειγµα µου είπαν ότι γίνεται σε Χανιά και Ρέθυµνο, όπου κυκλοφορούν ψηφοδέλτια µε σταυρό στον Στέλιο Κυµπουρόπουλο και στην Αννα Μισέλ Ασηµακοπούλου.

Στην Κρήτη, δηλαδή, στον τόπο καταγωγής του Μεϊµαράκη! Για να µην παρεξηγηθώ, ξεκαθαρίζω ότι είναι διαφορετικό να λέµε ότι ο πρόεδρος της τάδε ΔΗΜΤΟ ή ΝΟΔΕ στηρίζει τον χ ή ψ υποψήφιο ευρωβουλευτή και άλλο να σταυρώνονται και να µοιράζονται τα ψηφοδέλτια µέσα στις οργανώσεις.

Για να γίνει το τελευταίο, προφανώς χρειάζεται έγκριση από την ηγετική οµάδα του κόµµατος. Προφανώς, κάποιοι θέλουν να κοντύνουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, δηλαδή τον άνθρωπο που ψήφισε για αρχηγό του κόµµατος σχεδόν η µισή βάση της ΝΔ. Αν κάτι τέτοιο δεν συµβαίνει, οφείλει τουλάχιστον να καρατοµήσει τους επικεφαλής αυτών των οργανώσεων. Και µάλιστα άµεσα...

Νέα ΔημοκρατίαΒαγγέλης Μεϊμαράκης