Πολιτική
|
23.05.2019 12:30
ΝΔ για Κουφοντίνα: Θα αλλάξουμε τον νόμο για τις άδειες
Newsroom«Η ΝΔ δε θα σχολιάσει τη σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης. Θα υπενθυμίσει, ωστόσο, στους πολίτες ότι, εφόσον την εμπιστευθούν, είναι δέσμευσή της να αλλάξει άμεσα το νόμο για τις άδειες που δίνονται σήμερα ακόμη και σε αμετανόητους δολοφόνους», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανακοίνωσή του για την απόφαση σχετικά με τον Δημήτρη Κουφοντίνα.
Το πρωί της Πέμπτης 23/5 έγινε γνωστό ότι ο Άρειος Πάγος αναίρεσε το απορριπτικό βούλευμα που εκδόθηκε από το το συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου για τη μη χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα, κρίνοντας ότι συντρέχουν οι τυπικές προϋποθέσεις του νόμου για τη χορήγηση άδειας στους πολυϊσοβίτες, μεταξύ των οποίων βρίσκεται κι ο Κουφοντίνας.
Διαβάστε ακόμη
- Vegans μετά το hype - Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;
- Βαρύς φόρος αίματος στην Τουρκία: 16 νεκροί και 30 τραυματίες από τα διαδοχικά τροχαία στην Αττάλεια
- Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε ρέμα στη Νέα Πέραμο - Έρευνα από το Ανθρωποκτονιών
- Απανωτά «χτυπήματα» της κακοκαιρίας: Ποτάμια οι δρόμοι σε Λάρισα, Κεφαλονιά και Σαντορίνη - Ισχυρές χιονοπτώσεις στη Βόρεια Ελλάδα