Πολιτική|23.05.2019 16:57

Φιλοθέη Μακριδάκη: Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να διαπρέψει

Newsroom

* Της Φιλοθέης Μακριδάκη

Ηρθε η ώρα να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι οι Ευρωεκλογές είναι πραγματικά μια πολύ σημαντική υπόθεση. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται στο Ευρωκοινοβούλιο για τα θέματα της κάθε χώρας είναι αυτές που καθορίζουν την πολιτική και κατά συνέπεια  την καθημερινότητά μας σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και βεβαίως και στην χώρα μας. Καλούνται λοιπόν οι Έλληνες πολίτες , κατά τη διαδικασία των Ευρωεκλογών, να επιλέξουν τους εκπροσώπους τους στην Καρδιά των Αποφάσεων. Άρα θα πρέπει να επιλέξουν ανθρώπους που θα διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους ως Έλληνες μα και ως Ευρωπαίοι πολίτες.

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η εκπροσώπηση αυτή ήταν τέτοια ώστε να αφήνει συνέχεια την αίσθηση της υποταγής στην κραταιά χώρα της Ευρώπης. Ήρθε τώρα η ώρα να σηκώσουμε ανάστημα, και να κάνουμε την αλλαγή με ανθρώπους που θέλουν και μπορούν να αναδείξουν το μεγαλείο της Χώρας μας. Η Ελλάδα είχε, έχει και θα συνεχίσει να έχει αξία τώρα και πάντα και μπορεί να καθοδηγήσει ξανά την Ευρώπη στα μονοπάτια του πραγματικού πολιτισμού και των Αξιών. Αρκεί όμως, να το πιστέψουμε όλοι εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Έλληνας δεν είναι ικανός, είναι απατεωνίσκος, είναι κακός πολίτης και όλα τα συναφή και ότι μας χρειάζεται «μαστίγιο». Όμως ο Έλληνας στις ρίζες του είναι ο ντόμπρος, ο φιλότιμος, είναι αυτός που θέλει να περπατάει με το κεφάλι ψηλά και το κούτελο καθαρό. Ο Έλληνας έχει πραγματικές αξίες.

Ο Έλληνας έχει τεράστιες δυνατότητες και όταν βρεθεί σε ένα περιβάλλον που να του το επιτρέπει διαπρέπει. Χρειάζεται αυτός ο τόπος πολιτικούς που να του θυμίσουν ποιος είναι , τι ικανότητες έχει, καθώς και να του δώσουν το δικαίωμα και τα εργαλεία να τις αναπτύξει πρωτίστως εδώ στην Ελλάδα. Να είμαστε σίγουροι ότι θα κατακτήσουμε πάλι με το πολιτισμό μας όλη την Ευρώπη. Γιατί; Γιατί το έχουμε μέσα μας. Η Ελλάδα στην Ευρώπη πρέπει να πάει να συνδιαλλαγή με τα ιδανικά της. Θα πρέπει λοιπόν να στείλει ανθρώπους που πραγματικά πιστεύουν σε αυτά και τα υπερασπίζονται. Έτσι θα ωφελήσουμε και όλους τους Ευρωπαίους Εταίρους μας.

Για μια Ελλάδα που θα πορεύεται με ψηλά το κεφάλι στην Ευρώπη.

Η Φιλοθέη Μακριδάκη είναι Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ΛΑ.ΟΣ

ΕυρωεκλογέςΛΑΟΣ