Αθανασίου για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το έχω κάνει και θα το ξανακάνω»
Αφροδίτη ΓκόγκογλουΠροσερχόμενος στην Βουλή ο Χαράλαμπος Αθανασίου δεν απάντησε στις ερωτήσεις των κοινοβουλευτικών συντακτών σχετικά με το εάν θα ζητήσει ή όχι την άρση της ασυλίας του. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, «πρώτα θα ανακοινώσω μέσα στη συνεδρίαση τι θα κάνω».
Ισχυρίστηκε ακόμα πως, «δεν υπάρχει αδίκημα. Απορώ πώς (σ.σ. η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία) έστειλε την δικογραφία. Το έχω κάνει πολλές φορές και θα ξανακάνω το ίδιο πράγμα, αυτή είναι η δουλειά του βουλευτή».
Παίρνοντας θέση για το ρόλο της Ευρωπαΐκής Εισαγγελίας και την συζήτηση που έχει ανοίξει μεταξύ κυβερνητικών στελεχών, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης σημείωσε ότι, «δε νομίζω να έχει πολιτική χροιά η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία».
Άφησε, ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον του θεσμού, λέγοντας πως θα δει τι θα κάνει.
- Θολό τοπίο για τον δεύτερο γύρο συνομιλιών ΗΠΑ και Ιράν - Το μπρος - πίσω του Τραμπ
- Έκαψαν το αυτοκίνητο του πραγματογνώμονα των Τεμπών Δημήτρη Καρώνη στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου
- «Κάτι πήγε να μου πει και το έκλεισε απότομα»: Τι υποστηρίζει ο 66χρονος για την τελευταία επικοινωνία με τη Μυρτώ
- Η στιγμή που απογοητευμένος φίλαθλος πέφτει από τις εξέδρες σταδίου σε αγώνα πάλης - Το βίντεο που έγινε viral