Πολιτική|26.05.2019 13:26
Εκλογές 2019: Όταν ο Καραμανλής σιγουρεύεται για το... ψηφοδέλτιο
NewsroomΕκλογές 2019: Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε πριν από λίγο ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, στην οδό Δελφών.
Ο κ. Καραμανλής έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από πολίτες και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στο σημείο.
Στο σχολικό συγκρότημα τoν υποδέχτηκαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης και Έλενα Ράπτη, ο πρώην υπουργός και πρόεδρος της Διοικούσας της ΝΔ, Τάσος Σπηλιόπουλος, καθώς και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Ο κ. Καραμανλής χαιρέτισε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, έδωσε τη σειρά του σε έναν ηλικιωμένο και στη συνέχεια μπήκε στο παραβάν.
Διαβάστε ακόμη
- Δύσκολη η επόμενη μέρα της φωτιάς στη Θεσσαλονίκη: 5 εκατ. ευρώ για τις ζημιές και επιδόματα στους πληγέντες
- Σε μετωπική με την κυβέρνηση ο Σαμαράς: Τι δείχνουν οι κινήσεις του - Τι λένε οι «γαλάζιοι»
- Χαλκίδα: Πλωτά φράγματα κατά του λαγοκέφαλου στον Ευβοϊκό - Ρεπορτάζ του Guardian στην περιοχή
- Σεισμός στη Microsoft: 4.800 απολύσεις, «ψαλίδι» στο Xbox και πώληση τεσσάρων gaming studios