Εκλογές 2019 - Γερουλάνος: Ψηφίζουμε για δήμαρχο όχι για μήνυμα στη κυβέρνηση
NewsroomΕκλογές 2019: «Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι ψηφίζουμε για δήμαρχο, όχι για κόμματα, δεν ψηφίζουμε για να στείλουμε ένα μήνυμα στην κυβέρνηση ή την αντιπολίτευση.
Το σημαντικό είναι να καταλάβουμε ότι στα χέρια του επόμενου δημάρχου θα είναι μια από τις πιο κρίσιμες εποχές για την Αθήνα και αυτό που πιστεύω είναι ότι πρέπει να στηριχθεί ο συνδυασμός "Αθήνα είσαι εσύ" διότι τόσο οι άνθρωποι που πλαισιώνουν αλλά και οι προτάσεις που έχουμε φέρει στο τραπέζι είναι αυτό το οποίο χρειάζεται η Αθήνα» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.
Επισήμανε ότι όλοι οι υποψήφιοι για το δήμο της Αθήνας έκαναν πολιτισμένη καμπάνια και σημείωσε «βάλαμε τον πήχη ψηλά για το πως πρέπει να γίνονται οι εκλογικές αναμετρήσεις. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να δείξει η Αθήνα πολιτισμό. Το πετύχαμε και αυτό είναι το πρώτο πολύ σημαντικό βήμα».
- Από τις τουρκικές απειλές, στην αποκλιμάκωση: Πώς η Άγκυρα άλλαξε στάση για το καλώδιο Ελλάδας - Κύπρου
- «Θα γκρεμιστεί η Θεσσαλονίκη αν βγουν τα ονόματα»: Κακουργηματικές διώξεις για το κύκλωμα φοροδιαφυγής
- Η τραγική ιστορία βρέφους: Είχε πυρετό, το άφησαν σπίτι με αντιπυρετικό και την επόμενη μέρα χαροπάλευε
- Κλέφτης για γέλια και για κλάματα: Άρπαξε iPhone από Apple Store αλλά τον ακινητοποίησαν πριν προλάβει να βγει