Πολιτική|26.05.2019 17:40

Exit poll: Στις 19:00 το αποτέλεσμα - Ομαλά προχωρά η εκλογική διαδικασία

Newsroom

Το ethnos.gr, στην κεντρική σελίδα του, φιλοξενεί από τις 17:30 το τηλεοπτικό πρόγραμμα του OPEN TV με τον ενημερωτικό μαραθώνιο, καθώς και τους ειδικούς διαδραστικούς χάρτες στους οποίους θα προβάλλονται τα εκλογικά αποτελέσματα από τη Singular Logic. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει η ροή των αποτελεσμάτων, στις ενότητες «Δημοτικές Εκλογές» και Ευρωεκλογές» μπορείτε να τα παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο, αλλά και να πλοηγηθείτε από τη μία σελίδα στην άλλη.

Το εκλογικό σώμα βρέθηκε στις κάλπες και ψήφισε για περιφερειακές, δημοτικές και ευρωεκλογές. Όμως, η πρώτη αίσθηση του εκλογικού αποτελέσματος θα δοθεί στις 19:00, όταν και θα δημοσιευθεί το exit poll. Όπως έχει συμφωνηθεί, τα ιδιωτικά κανάλια (Alpha, ANT1, Open Beyond, Star και ΣΚΑΪ) θα προβάλλουν κοινά αποτελέσματα, δηλαδή ένα ενιαίο exit poll. Τον σχολιασμό του στο OPEN TV θα κάνει ο διευθύνων σύμβουλος της Alco, Κώστας Παναγόπουλος.

Από την πλευρά της η ΕΡΤ, θα παρουσιάσει μια πρώτη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος από τον φιλοξενούμενο εκλογικό αναλυτή, Ηλία Νικολακόπουλο.

Μέχρι στιγμής, η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά σε όλη την επικράτεια παρά τις δυσκολίες που εμφανίστηκαν σε ορισμένα εκλογικά τμήματα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι  η συμμετοχή του κόσμου είναι αρκετά μεγάλη.

Δημοτικές εκλογέςΕυρωεκλογέςεκλογές 2019exit pollαυτοδιοικητικές εκλογές