Εκλογές 2019: Ο απολαυστικός διάλογος μαθητή με τον Αλέξη Τσίπρα
NewsroomΜια ιδιαίτερα ευχάριστη συνάντηση είχε ο Αλέξης Τσίπρας, την ώρα που περίμενε έξω από το εκλογικό κέντρο της Κυψέλης, όπου πήγε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Την παρουσία του πρωθυπουργού αντιλήφθηκε ένας 14χρονος μαθητής και ο διάλογος που ακολούθησε ανάμεσα στους δύο ήταν απολαυστικός.
O 14χρονος μόλις αντίκρισε τον πρωθυπουργό, τον ρώτησε αν είναι πραγματικά ο κ. Τσίπρας, με τον πρωθυπουργό να του απαντά: «Έχω και ταυτότητα, αν θες να δεις». Ο 14χρονος τότε του αποκάλυψε ότι το όνειρό του είναι όταν μεγαλώσει να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον κ. Τσίπρα να του απαντά «το έχεις!».
Ο πρωθυπουργός ρώτησε την ηλικία του παιδιού. Όταν, μάλιστα, ο νεαρός του απάντησε ότι είναι 14 ετών, ο πρωθυπουργός, χαριτολογώντας, του ανέφερε: «Σε τρία χρόνια θα ψηφίζεις και εσύ».
- Ενεργειακή «βαρυχειμωνιά» απειλεί τα νοικοκυριά: Μέτρα μήνα - μήνα και δύσκολες ευρωπαϊκές συζητήσεις
- Οργή για τη γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: «Ήταν ένας άγγελος» η 25χρονη - Φρουρούμενος στο νοσοκομείο ο 27χρονος
- Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
- Είδαμε τα πρώτα επεισόδια από το «Κάμπινγκ» πριν από την πρεμιέρα - Είναι η έκπληξη της σεζόν;