Πολιτική|26.05.2019 19:08

Εκλογές 2019: Live όλες οι εξελίξεις

Newsroom

Tο ethnos.gr στην καρδιά των γεγονότων και στις εκλογές. Το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του ethnos,.gr καλύπτει λεπτό προς λεπτό όλες τις πολιτικές εξελίξεις και φιλοξενεί από τις 17:30 το τηλεοπτικό πρόγραμμα του OPEN TV με τον ενημερωτικό μαραθώνιο, καθώς και τους ειδικούς διαδραστικούς χάρτες στους οποίους θα προβάλλονται τα εκλογικά αποτελέσματα από τη Singular Logic. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει η ροή των αποτελεσμάτων, στις ενότητες «Δημοτικές Εκλογές» και Ευρωεκλογές» μπορείτε να τα παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο, αλλά και να πλοηγηθείτε από τη μία σελίδα στην άλλη.

Το εκλογικό σώμα βρέθηκε στις κάλπες και ψήφισε για περιφερειακές, δημοτικές και ευρωεκλογές. Όμως, η πρώτη αίσθηση του εκλογικού αποτελέσματος θα δοθεί στις 19:00, όταν και θα δημοσιευθεί το exit poll. Όπως έχει συμφωνηθεί, τα ιδιωτικά κανάλια (Alpha, ANT1, Open Beyond, Star και ΣΚΑΪ) θα προβάλλουν κοινά αποτελέσματα, δηλαδή ένα ενιαίο exit poll. Τον σχολιασμό του στο OPEN TV θα κάνει ο διευθύνων σύμβουλος της Alco, Κώστας Παναγόπουλος.

Οι δημοσιογράφοι καταγράφουν και μεταδίδουν έγκυρα και έγκαιρα όλες τις εξελίξεις γύρω από τις ευρωεκλογές, τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να δείτε απευθείας το πρόγραμμα του OPEN, το οποίο όλη μέρα είναι συντονισμένο στις εκλογές.

Δημοτικές εκλογέςΕυρωεκλογέςexit pollεκλογές 2019