Πολιτική|26.05.2019 18:13
Εκλογές 2019: Παραβιάσεις της εκλογικής νομοθεσίας κατήγγειλε ο Νότης Μαριάς
NewsroomΠαραβιάσεις της εκλογικής νομοθεσίας κατήγγειλε στους Εφόρους Εκλογών Ά και Β΄ Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος του Κινήματος «Ελλάδα- ο Άλλος Δρόμος Νότης Μαριάς», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι, «ο κ. Μαριάς κατέθεσε ήδη ένσταση για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας στο Εκλογικό Τμήμα 314Α της Θεσσαλονίκης ενώ από το πρωί έχει επίσης καταγγείλει δημοσίως με δελτίο τύπου αντίστοιχες παραβιάσεις τόσο στο Εκλογικό Τμήμα 156Α Στίβος Θεσσαλονίκης όσο και σε διάφορα άλλα μέρη της Επικράτειας, όπως στο 9ο Δημοτικό Σχολείο στο χωριό Πετίστα στην Ορεινή Ναυπακτία και στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου όπου ψηφίζουν με ειδικούς καταλόγους ναυτικοί».
Διαβάστε ακόμη
- Μάθιου Πέρι: Η ζωή πίσω από τον Τσάντλερ γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix
- Σύγκρουση πλοίων στο Μαρμαρά: T-bone και αιφνίδια βύθιση - Τι εξετάζουν οι Αρχές, αναζητούν ακόμη τους 10 ναυτικούς
- Στον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη - «Προσπαθούσα να σπάσω τον πάγο με το μαχαίρι» ισχυρίστηκε ο 43χρονος
- Σε τρεις δόσεις τα μέτρα της ΔΕΘ 2026 - Τι μπαίνει στο πακέτο της Θεσσαλονίκης