Πολιτική|08.06.2026 12:47
Παραιτήθηκε ο γγ του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ευθύμιος Μπακογιάννης
NewsroomΕξελίξεις σημειώνονται στους κόλπους του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, λίγες μόλις ημέρες μετά την απώλεια του πρώην υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκου Ταγαρά, καθώς ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου, έκανε δεκτή την παραίτηση του γενικού γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, Ευθύμιου Μπακογιάννη.
Ο Ευθύμιος Μπακογιάννης, επικαλείται μέσω της επιστολής παραίτησής του προσωπικούς λόγους, σημειώνοντας ότι ολοκληρώθηκε ένας σημαντικός κύκλος της πολυετούς θητείας του στο υπουργείο και ότι πλέον επιστρέφει στα ακαδημαϊκά του καθήκοντα.
Επιπλέον, ο κ. Μπακογιάννης δηλώνει διαθέσιμος να συμβάλει στην ομαλή μετάβαση και στη διασφάλιση της συνέχειας του έργου της Γενικής Γραμματείας.
Η επιστολή παραίτησης του Ευθύμιου Μπακογιάννη
Διαβάστε ακόμη
- Κασσάνδρα Χαλκιδικής: Ο εφιάλτης της λειψυδρίας, το αλλόκοτο νυχτερινό πότισμα και οι άδειες δεξαμενές
- Συναγερμός ξανά στη Λαμία: Εντοπίστηκε σαλμονέλα και σε άλλες παρτίδες κοτόπουλου
- Axios: Ο Τραμπ σκέφτεται νέα μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση κατά του Ιράν -«Δεν έχουν υποστεί αρκετό πόνο»
- Τα εξοπλιστικά προγράμματα που εγκρίθηκαν από το ΚΥΣΕΑ - Βήμα- βήμα ο σχεδιασμός της Αθήνας