Θεοδωράκης: Χάσαμε και οι ευθύνες βαραίνουν εμένα
Newsroom«Το Ποτάμι έχασε στις ευρωεκλογές. Το αποτέλεσμα είναι σαφές και δε χωράνε εξωραϊσμοί», τόνισε στη δήλωσή του ο Σταύρος Θεοδωράκης, στον απόηχο του εκλογικού αποτελέσματος των ευρωεκλογών.
«Προφανώς έγιναν λάθη, τα οποία βαραίνουν κυρίως την ηγεσία και πρωτίστως εμένα. Είναι απαραίτητο να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να αναστοχαστούμε με νηφαλιότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τους 42 υπέροχους υποψήφιους ευρωβουλευτές μας, τα στελέχη μας σε όλη τη χώρα και τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και σε αυτή την δύσκολη μάχη», πρόσθεσε.
«Το Ποτάμι και οι Βουλευτές του θα συνεχίσουν να παλεύουν για τις ευρωπαϊκές, προοδευτικές και φιλελεύθερες λύσεις που έχει ανάγκη η χώρα. Χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στις αρχές, στις ιδέες, στην τόλμη και στην πολιτική μας αισθητική», κατέληξε ο κ.Θεοδωράκης.
- Αντιπυρική περίοδος 2026: Αυτοί είναι οι εφιάλτες για Πολιτική Προστασία, Πυροσβεστική, Εθελοντές, Δήμους και πολίτες
- Ελπίδα μέσα από το χάος: Πώς η σκοτεινή εποχή Τραμπ γεννά μια νέα παγκόσμια πολιτική τάξη
- «Flight mode»: 37χρονος με μηχανή έτρεχε με 240 χλμ/ώρα και ανέβαζε τα βίντεο στα social media
- Μια σπάνια ιστορία: Δίδυμες γεννήθηκαν με διαφορά λεπτών αλλά έχουν διαφορετικό πατέρα